+ pretty peektures - wedding photography specialist +

By: pretty peektures

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 19-May-2006 15:39 Email | Share | Bookmark
+ shalina & razif | reception @ alor setar +

hmm.. angle mcmne pulak nak amik ni?... hehehe
semasa pn shalina sdg dimekap...
sambil menikmati kelazatan susu cap botol ...
ada yg sedang berzanji di bawah...
dan tidak jauh dari situ...
hang razif sedang bersiap2...
ehh.. ok ke tak ni letak keris aku ni..
and bergeraklah rombongan hang razif...
for the reception...
at shalina's
 
 
eppy sungguh pn shalina kita...
kawan2 dia pun eppy...
 
 
and later diorang pun makan...
tambah lagi lauk tu! byk lagi kat dapur!
while being watched by a bodyguard.. from cia ke fbi.. ntah laa.
 
syokknyyaaaa...
.... amik gambar sendiriiii
1...2.. peeeeekkss!!!!
jeng! jeng!
ms amida...sila hubungi... 013 - ________ ... heheheh
tak penat2 ke diorang ni bergamba ek...
 
later on.. as laju as superman...
tapi ni tak lah superman,.. snailwoman je kot.. heheheh
changed for the potong2 kek!
hmm.. which part yg aku nak ngapppp ni ekkk...
yumm!!
yuuumm!!!!
yum!
isk.. abis la kek aku! isk!
yummm!!!
yum!
tanak join yum2 skali?
weh! aku nak! aku nak!
dah makan.. posing2 la pulakkk
uncle!!! amik gambar kitoranggg!!!!
 
 
 
 
 
 
ok dah la tu unclleeee..
nanti kitorang kawen.. amik gambar kitorang lak ekkk!!! hahahaha

+ this is the final entry for the events held in alor setar +

+ see you guys again in the kg tunku entry! congrats again to sheyna & bagong! +

+ cheers! +

+ m i n +

+ when/where | 29th jan '06 / alor setar
+ peektugrapher | kiwi



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net