+ pretty peektures - wedding photography specialist +

By: pretty peektures

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 11-Dec-2007 17:32 Email | Share | Bookmark
+ tuty & ruwaidy | reception | taman tun dr ismail +

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
+ as originally told to me by tuty, here it goes, the kisah percintaan of hers and ruwaidy, uncut & uncensored! cut & paste direct from the email! hehehe... thanks tuty! mmg best kalau i tak payah edit-edit macamni. kekeke.. here it goes!

Tuty Liana Medali & Ruwaidy Mat Rasul

"Mula kenal masa baru masuk Industrial Design Department, UiTM kena induct ngn group Wady..batch dia yg organise. I was fresh grad IM and dia dah final sem student. Ingat lagi muke dia yg cam bengis induct kiteorg. After abis inductions the juniors baik ngn batch seniors. Smua classmate wady sy kenal and penah hangout. Cume dia je yg saya pelik tak penah berckp langsung o tegur walaupun selisih bahu and i kerap dtg umah bujang dia.Muke kerek n ckp nak marah je. Maka i abaikan la dia sampai la dia abish belajar n kerja smua.

tup tap i wat master buleh plak satu kelas+batch ngn dia. dan seperti biasa dia buat dek je kat saya walaupun sy dok depan dia..ngn org lain dia boleh ckp..ngn kite dia eksyen.so nak jadikkan citer one day i pinjam pc lab master nak cek email..hehehe pastu i nampak dia slalu chat dlm kelas..ngan gf dia kot masa tu..so i pun minta izin..(i gak kena tegur) gune pc lab dia..he went 4 berasap.

Hheheh i pun ngn serta merta amik dia nye email add...kuikuikui pastu i add. malam i online ym hehehehe i surprise kat dia..ade ke dia marah, org nak wat baik dia marah. so since ym nye cite tu la masing2 dok korek rahsia masing2...4ever i akan ingat sampai mati punye la ade soalan wady tanya i still syg x-bf i tak? i jawap tgk keadaan..nak korek rahsia i laa tu. Patu bile i tanye wady balik, sayang tak kat x-gf dia? dengan konfiden dia wady jawap OF COURSE!!

i cam uuitt..terkedu..over konfiden sgt mamat ni.so like almost everyday we chat but we never have a real chat masa dlm kelas..cam hipokrit je kiteorg. But the same time my masters classmate nak match made kiteorg..bab depa ckp muke kiteorg sama time gelak n senyum..i sampai rasa that is so impossible..cam la wady nak jenis i ni n pun boleh ke i nak kat dia.coz i slalu nampak wady ym ngn sorang minah ni, tot gf /skandal dia la.oh yeah masa tu i still keja partime kat upm..and dia tak benti keja lagi ehehehhe.


dah 2 bulan kendian, dia ajak tgk wayang...i camm ehhh? bior btol mamat ni?? akaka i ngn selamba tanya nk p berdua ke beramai? dia ckp p ramai2 buat ape? i camm demmm soalan bintang2 dlm kepala i dah timbul ngn jayanye. Wady ni main2 ke btol2 ni? Dan mmg btol kami p tgk wayang berdua after Nature Walk kat frim bulan 2, 2005. ok takpel agi kuar kawan la konon nye..pastu next day ajak teman makan lak, mule tengahari, pastu petang, patu mlm..ok lagi pastu berterusan hendaknye hari2..saya pun dah syak lain ni. Paling break rekod sy kuar ngn org sama 4 ari berturut2 ini dah lebih seminggu..dahla lunch time, tea time, dinner time,,sampai supper time kiteorg hangout dua je.

alamak cam detail giler citer i ni kann ahahaha..dah u nak kan.

ntah camne laknye one day time i tgh keja kat IND, lunch time tgh break..x-bf i rujuk dtg jenguk i berdrama swasta kat studio INd.so i report la kat Wady since cam ade selesa skit nak citer kat dia...pas insiden itu. Malam, we went for dinner n beli makanan kucing..dia anta balik n surprise me loket emas (dah lebur wat wedding ring)..i camm...demmm terkejut bior btol mamat ni jiwang karat. i sempat ckp i tak ske gold..i ske white gold...ahahahha demand. i punye terkejut terkedu di buatnye.dahla valentine's day..(mana penah sambut)

dah masuk bilik je dia sms ckp rindu , i cam aikkkk...ayooooo.Adakeh ini benar semata-mata setelah ku btau insiden siang tadi sal x-bf ku...tibe2 dia nak bagi loket emas. So dari situ la bibit2 kemestri kami...ahahahha...sampai la suatu ari wady dtg umah bpk ngn selamba 1st time jumpa dia cakap..

bapak: 'ko ni nape tak hensem cam aku? (telingan capang wady dah merah) dah la kuar ngn anak aku je..dtg umah ni siram la pokok bonsai aku ke..potong rumput ke'. dengan pantas dia siram pokok dgn slemba nye...ahaha kena induction.

2nd induction- kena ngaji depan bapak. ahahaha i tgk dia selamba je layan kepala giler bapak i pun dgn serta merta cam accept dia nak jdk bf i...ahahha ade ke patut sal tu..ade lain lagi actually."+

+ anyone interested to turn their true story into a samarinda drama or anak mami the movie 5? kekeke +

+ cheers! +

+ m i n +

when : 25th feb 2007 where : taman tun community hall, ttdi, kl peektugrapher : zailan & azlee



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net